Reviews

Et element som stadig blir tydeligere, er hennes allsidighet og hvor naturlig hun finner essensen i en sang. Hun fanger dens egenart og kler den i sitt bilde. Denne egenskapen er like fremtredende når hun nå avslører hva som bor i henne som låtskriver. Med Uncharted Territory viser hun hvor sterkt hennes kunstneriske ståsted er blitt.(...) Det som er fascinerende, er med hvilken selvfølgelighet de samlet åpner ulike musikalske rom og skaper en egen helhet.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ”

Aftenposten

"Det er et kunstverk av en plate som henger veldig godt sammen. Låtene samsvarer med hverandre og de blir til som et resultat av god låtskriving og et fullkomment band. Musikken blir det den oppleves som, og i mitt tilfelle, en form for medisin. En medisin som burde vært på blåresept.(...) Denne halvtimen kan oppleves som en uendelig tur på musikkens kreative vinger, samtidig som det er lett å tenke: Nei faen!? Er den ferdig allerede…"”

The Willhelmsens

Siril - med verden for sine føtterDon’t believe the hype? Noen ganger skal du faktisk lytte. Det er mulig nasjonen ikke kan leve av Siril Malmedal Hauge etter olja. Men det er ikke så langt unna.”

Fireflate Molde Int. Jazzfestival

«allerede en historieforteller av klasse og låtene hennes oppleves ofte som ei pakke som åpnes saaakte – det er ofte de fineste pakkene og de som huskes lengst."”

Tor Hammerø

Siril Malmedal Hauge befinner seg kanskje i ukjent terreng, men hun har valgt seg en god musikalsk retning. ⭐️⭐️⭐️⭐️?”

Klassekampen

Flott, fengende og fjellstøtt debutalbum.Siril Malmedal Hauges første album som leder er tungt lastet med gode melodier og knallsterke utøverprestasjoner. Sammen med sitt formidable mannskap lander sangeren, låtskriveren og mandolinisten (…) sitt ambisiøse prosjekt silkemykt og fjellstøtt, og underlegger seg det fremmede territoriet på (og med) et overbevisende sett”

Terje Mosnes, Jazz i Norge

Malmedal Hauge har skrevet samtlige tekster og melodier, og viser at hun er langt mer enn en strålende vokalist. Det er også en varme i opptaket som kler musikken veldig godt. Dette er ordentlig feel-good både musikalsk og lydmessig. Musikk/lyd: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ / ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ”

Stereopluss

Bandet syner ein lojalitet til prosjektet som tener dei til ære. Det er ein fest å høyra på Hauge og musikarane hennar. Ein debut som er lovande og vel så det”

Dag og Tid

...et spesielt sammensatt ensemble der alle musikerne, kremen av dagens ungjazz, utmerker seg med et felles løft på vegne av materialet hennes.”

Dagens Næringsliv

Stemmen hennes, full av overbevisning og innlevelse, kler dette popterritoriet godt. Her handler det om fengende, melodiøse sanger, som blir framført med instrumentale finnesser som viser at hver og én i bandet også har sitt å komme med.Et svært overbevisende første soloalbum.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”

Dagsavisen